خانه / اخبار سرخه / اخبار سال 96 / سرخه میزبانی جشنواره نواهای محلی استان سمنان خواهد بود

سرخه میزبانی جشنواره نواهای محلی استان سمنان خواهد بود

فرماندار سرخه گفت: اولین جشنواره موسیقی نواحی استان سمنان شهریور ماه سال آینده با حضور اساتید موسیقی نواحی دیار قومس در سرخه برگزار خواهد شد.

علی مویدی زاده در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره موسیقی نواحی استان سمنان که قرار است در سرخه برگزار شود، بیان کرد: نواها و آواهای محلی شناسنامه هر یک از مناطق کشور هستند لذا باید در برگزاری این جشنواره اهتمام ویژه ای داشته باشیم.

وی افزود: برگزاری اقدامات فرهنگی فاخر در سطح شهرستان و همچنین همراهی مسئولان، هنرمندان و فرهیختگان می تواند در برگزاری هرچه مطلوب تر این جشنواره تاثیر گذار باشد.

فرماندار سرخه همچنین بیان داشت: این جشنواره با هدف شناساندن آواها و نواهای محلی استان سمنان، آشنایی با فرهنگ، آداب و روسوم مناطق مختلف، هم افزایی و همدلی هنرمندان و فرهیختگان برای رشد و توسعه موسیقی محلی و همچنین آشنایی آحاد اقشار مردم ایران اسلامی با مناطق مختلف به همراه گویش های زیبای استان سمنان و جذب گردشگر و توریست در سرخه برگزار خواهد شد.

مویدی زاده با بیان اینکه امروزه موسیقی های محلی مخاطبان بسیار زیادی دارد، گفت: این نوع موسیقی علاوه بر آوا و صدا و همچنین القای انرژی و نشاط به جامعه از غنای فرهنگی هرمنطقه خبر می دهد.

وی افزود: در سرخه گویش ها و لهجه های متعددی از افتری و اروانه ای تا مومن آبادی و بیابانکی و لاسجردی وجود دارد که تمامی این گویش ها آواها و نواهای محلی مخصوص به خود به همراه فرهنگ و آداب و روسم خود را از دیرباز به همراه داشته اند که این جشنواره می تواند در راستای شناساندن این مناطق، فرهنگ و آداب، روسوم و آئین و همچنین توسعه روستا و جذب گردشگران تاثیر به سزایی داشته باشد.

درباره sorkhe.net

انجمن رسالت قلم سرخه یکی از فعال ترین سازمانهای مردم نهاد در بیش از یک دهه اخیر می باشد.

پیشنهاد می کنیم بخوانید

کمربند سبز سرخه با کاشت ۳۰۰۰ اصله درخت اجرا می‌شود

فرماندار سرخه بابیان اینکه طرح کمربند سبز این شهرستان در راستای زیباسازی و بهسازی فضای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *