خانه / اخبار سرخه / اخبار سال 94 / لزوم امتیازبندی نانوایی‌ها در سرخه

لزوم امتیازبندی نانوایی‌ها در سرخه

فرماندار شهرستان سرخه بر لزوم امتیازبندی نانوایی‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن در این شهرستان تأکید کرد.

با توجه به تخصیص آرد به نانوایان شهر سرخه، جلسه کمیته آرد و نان شهرستان سرخه در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سرخه در ابتدای این جلسه در خصوص دستور کار جلسه و نحوه تخصیص آرد به نانوایان و ارائه اقدامات و بازرسی‌های انجام شده توضیحاتی را بیان کرد.

رضا کرمی، فرماندار شهرستان سرخه نیز با اشاره به حساسیت موضوع، در خصوص کیفیت و تحلیل انواع نان در دست پخت در شهرستان به لزوم انجام فعالیت‌های ریشه‌ای اشاره کرد.

وی با تأکید بر لزوم بررسی و بازرسی بیشتر از دستگاه‌های عضو کمیته آرد و نان شهرستان سرخه، خواستار امتیازبندی و اولویت‌بندی نانوایی‌ها در کوتاه‌ترین مدت زمان شد.

همچنین مقرر شد: اعضای کمیته آرد و نان شهرستان سرخه در اسرع وقت جمع‌بندی امتیازبندی نانوایی‌ها را انجام دهند و به کمیته اعلام کنند تا تصمیمات بعدی اتخاذ شود.

 

درباره sorkhe.net

انجمن رسالت قلم سرخه یکی از فعال ترین سازمانهای مردم نهاد در بیش از یک دهه اخیر می باشد.

پیشنهاد می کنیم بخوانید

اطلاعیه مسابقه کتابخوانی استاد عشق

انجمن رسالت قلم سرخه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرخه با همکاری دیگردستگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *