مدیر گروه “کارا واژیک” از افتتاح نمایشگاه صنایع دستبافت رنج و رنگ در شهرستان سرخه خبر داد.
به گزارش sorkheh.net به نقل از مهر، محسن فائض شامگاه سه شنبه همزمان با افتتاح نمایشگاه صنایع دست باف ” رنج و رنگ ” در محوطه زائر سرای امام رضا (ع) شهر سرخه گفت: این نمایشگاه تا ۳۰ فروردین پذیرای علاقه مندان و فعالان عرصه هنرهای دستی است.
وی با بیان اینکه در نمایشگاه صنایع دستی شهرستان سرخه، آثار و هنر هنرمندان سرخه ای به نمایش گذاشته شده خاطر نشان کرد: این نمایشگاه در راستای حمایت از تولیدکنندگان صنایع دستی نقش بسیار مهمی بر عهده دارد.
مدیر گروه “کارا واژیک” شناساندن پتانسیل های شهرستان سرخه در حوزه صنایع دستی و زنده کردن فرهنگ اصیل ایرانی – اسلامی در حوزه صنایع دستی را ضروری دانست و تصریح کرد: این نمایشگاه ها برای بهبود وضعیت خرید و فروش صنایع دستی و حمایت از تولیدات موجود در سرخه برپا شده است.
فائض با اشاره به این که آثار هنری همچون حوله، دستخن، شمد، چادرشب، چستیری و … در رنگ ها و طرح های مختلف برای هر سلیقه ای در این نمایشگاه جمع شده عنوان کرد: سه بخش نمایشگاه شامل بخش تصویری، کارگاه و گالری فروشگاه محصولات با بسته بندی خاص و مشخص تشکیل شده است.
وی با یادآوری این نکته که در بخش کارگاه دو بافنده با دستگاه مخصوص بافت سنتی به صورت زنده برای عموم، بافت سنتی را به نمایش می گذارند اذعان داشت: امیدواریم این فعالیت ها بخشی از فرهنگ صنایع دستی سنتی را حفظ و حراست کند.
سرخه سرخه , سرخه شناسی و اخبار شهرستان سرخه