خانه / اخبار سرخه / اخبار سال 92 / بهسازی شبکه توزیع برق عبداله آباد تا لاسجرد در شهرستان سرخه

بهسازی شبکه توزیع برق عبداله آباد تا لاسجرد در شهرستان سرخه

مدیر توزیع برق شهرستان سرخه از اجرای رزمایش خدمت متعالی در راستای اصلاح و بهینه­سازی شبکه های برق حدفاصل روستاهای عبداله آباد تا لاسجرد این شهرستان خبر داد.

ˈمهدی پاک طینتˈ روز دوشنبه افزود: ارتقای پایداری شبکه ها، افزایش ضریب اطمینان خطوط برق رسانی منطقه صنعتی عبداله آباد و رضایت مندی مشترکان از مهم­ترین اهداف اجرای این طرح است.
وی با بیان اینکه ۶۵ نفر نیروی اجرایی و پشتیبانی در این طرح جهادی – ضربتی حضور داشته­اند گفت: در این رزمایش از ۱۴ خودروی عملیاتی نیز بهره­گیری شده است.
پاک­طینت افزود: جابه­جایی ۳۰۰ متر شبکه فشار متوسط، تبدیل یک هزار و ۸۰۰ متر خط تک مداره به دو مداره، ۲۰۰ مورد اصلی کردن شبکه، نصب دو اصله پایه برق جدید برای تغییر مسیر خطوط برق­رسانی، ۲۵ مورد اصلاح ارتباطات شبکه، سرویس یک ایستگاه هوایی توزیع برق و نصب سه عدد جداکننده فازها در این برنامه به اجرا درآمده است.
وی با اشاره به این که فعالیت های مورد اشاره با بسیج امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی مجرّب و ظرف پنج ساعت اجرایی شد گفت: چنانچه عملیات بهینه­سازی تاسیسات و شبکه های توزیع برق مسیر ذکر شده به صورت عادی انجام شود پنج روز کاری زمان نیاز داشت و ۲۰ ساعت خاموشی به مشترکین اعمال می شد، که با اجرای این رزمایش، با کمترین حجم خاموشی بیشترین بهره­وری حاصل شده است.

درباره sorkhe.net

انجمن رسالت قلم سرخه یکی از فعال ترین سازمانهای مردم نهاد در بیش از یک دهه اخیر می باشد.

پیشنهاد می کنیم بخوانید

اطلاعیه مسابقه کتابخوانی استاد عشق

انجمن رسالت قلم سرخه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرخه با همکاری دیگردستگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *