خانه / اخبار سرخه / اخبار سال 92 / کشتی گیران سرخه پنجم استان شدند

کشتی گیران سرخه پنجم استان شدند

مسابقات کشتی نوجوانان استان سمنان برگزار شد

به گزارش sorkheh.net به نقل از وبلاگ کشتی سرخه، هیئت کشتی سرخه با تیمی کامل (در ده وزن) در مسابقات نوجوانان استان سمنان که  جمعه ۲۲ آذرماه با حضور هشت تیم در سالن پوریای ولی سمنان برگزار شد، شرکت کرد.
در پایان این مسابقات، سه نفر از کشتی‌گیران سرخه بر روی سکو رفتند. حامد بارانی در ۵۰ کیلوگرم مدال نقره را بر گردن انداخت و امیرحسین جالینوس در ۴۶ کیلوگرم و علی فیروزیان در ۵۴ کیلوگرم مقام سوم استان را به دست آوردند.در پایان تیم شاهرود با اختلافی ناچیز مقام قهرمانی را به دست آورد و تیم‌های سمنان و دامغان به ترتیب دوم و سوم شدند.

نتایج تیمی:

۱- شاهرود با ۸۴ امتیاز اول

 ۲- سمنان با ۸۳ امتیاز دوم

 ۳- دامغان با ۷۱ امتیاز سوم

 ۴- گرمسار و مهدیشهر با ۶۲ امتیاز مشترکا چهارم

 ۵- سرخه با ۶۱ امتیاز پنجم

 ۶- سمنان ب ششم

 ۷- آرادان هفتم

 شایان ذکر است در این مسابقات تیم سرخه را آقایان غضنفر فیض و عبدالکریم ادهم به عنوان مربی و آقایان علی اصغر معصوم و حسین اسیری به‌عنوان سرپرست همراهی می‌کردند. در این مسابقات آقایان علیرضا عربی و محمد عربی از هیئت کشتی سرخه با دعوت کمیته داوران استان به قضاوت پرداختند.

درباره sorkhe.net

انجمن رسالت قلم سرخه یکی از فعال ترین سازمانهای مردم نهاد در بیش از یک دهه اخیر می باشد.

پیشنهاد می کنیم بخوانید

اطلاعیه مسابقه کتابخوانی استاد عشق

انجمن رسالت قلم سرخه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرخه با همکاری دیگردستگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *