خانه / اخبار سرخه / اخبار سال 92 / ۱۵۰ فقره پرونده‎ فعال افراد زیر پوشش در اداره بهزیستی سرخه

۱۵۰ فقره پرونده‎ فعال افراد زیر پوشش در اداره بهزیستی سرخه

۱۵۰ فقره پرونده‎ فعال افراد زیر پوشش در اداره بهزیستی سرخه

به گزارش sorkheh.net به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان سمنان، هشتمین جلسه شورای معاونان با حضور مدیرکل، جانشین مدیرکل، معاونان و مشاوران مدیرکل در اداره بهزیستی شهرستان سرخه برگزار شد.

علیرضا ایزدپور، جانشین مدیرکل و دبیر شورای معاونان بهزیستی استان سمنان ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر، برای کلیه پرسنل زحمت‎کش بهزیستی آرزوی توفیق و سربلندی کرد.

حجت‎الاسلام والمسلمین علی پهلوان، مدیر کل بهزیستی سمنان نیز در این جلسه ضمن تبریک روزهای خجسته و دهه مهرورزی (اعیاد قربان تا غدیر) اظهار داشت: واقعه غدیر یک حادثه زمانی نبود، زیرا این واقعه راه را برای عزت مسلمانان به وجود آورد و به نوعی رسالت را تداوم بخشید.

وی غدیر خم را طبق فرمایش پیامبر، راه روشنی برای تعیین مسیر مسلمانان اعلام کرد.

مشاور ریاست سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه خدمت در بهزیستی، جهاد در راه خدا محسوب می‎شود، اظهار داشت: امیدواریم با مدیریت صحیح شهرستان سرخه بیش از پیش شاهد درخشش جامعه هدف زیرپوشش در همه حوزه‎ها باشیم.

در ادامه جلسه؛ صفاپور صفایی رئیس اداره بهزیستی شهرستان سرخه تعداد پرونده‎های فعال افراد زیرپوشش را ۱۵۰ فقره اعلام کرد که بیشتر مشکلات آن‎ها در بخش درمان و تأمین مسکن است.

گفتنی است؛ در پایان این جلسه؛ ابلاغ سیدنظام‎الدین زرگری به عنوان دبیر کمیته دانشجویی قرائت شد.

درباره sorkhe.net

انجمن رسالت قلم سرخه یکی از فعال ترین سازمانهای مردم نهاد در بیش از یک دهه اخیر می باشد.

پیشنهاد می کنیم بخوانید

اطلاعیه مسابقه کتابخوانی استاد عشق

انجمن رسالت قلم سرخه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرخه با همکاری دیگردستگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *