دومین جشنواره پنیر البرز مرکزی روستای افتر برگزار شد
مسئول روابط عمومی فرمانداری شهرستان سرخه از برگزاری دومین جشنواره پنیر البرز مرکزی روستای افتر و چهارمین جشنواره شعر، ادب و فرهنگ افتری به مناسبت عید غدیر در این روستا خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، حسن اخلاقی صبح جمعه در حاشیه برگزاری دومین جشنواره پنیر البرز مرکزی روستای افتر به خبرنگاران گفت: هدف از برگزاری این جشنواره شناسایی محصولات لبنی، جاذبه های گردشگری، معرفی سردخانه طبیعی “مغار” و همچنین عرضه صنایع دستی در روستای افتر از توابع شهرستان سرخه است.
وی همچنین با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره شعر، ادب و فرهنگ افتری در این روستا به مناسبت عید بزرگ غدیر خاطر نشان کرد: این جشنواره در راستای ارئه تصویری از فرهنگ ناب ادبیات افتری و همچنین معرفی رسومات گذشته و خاطرات قدیمی از سنت های مرسوم این روستا انجام شده است.
مسئول روابط عمومی فرمانداری شهرستان سرخه ادغام این دو جشنواره و برگزاری همزمان آن با عید امامت و ولایت را از عوامل موفقیت و استقبال خوب علاقمندان از این جشنواره یاد کرد و اذعان داشت: این رویدادهای فرهنگی در دو روز پنج شنبه و جمعه این هفته برگزار شد.
روستای افتر در ۳۰ کیلومتری سمنان و در غرب جاده سمنان- فیروزکوه واقع شده است، غار افتر به شماره ۱۳۵ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
سرخه سرخه , سرخه شناسی و اخبار شهرستان سرخه