خانه / انقلاب اسلامی و دفاع مقدس / یادگاری۲ / شهید عباسعلی فیض

یادگاری۲ / شهید عباسعلی فیض

یادگاری۲
هفته دفاع مقدس بهانه ای است برای اینکه یادگاری هایی که برای ما نوشته اند را دوباره بخوانیم. سطرهای مهربانی که گاهی اشک های ما را سرازیر می کند:

۲: شهید عباسعلی فیض
• شما مانند آنانکه راه کفر و نفاق پیمودند نباشید که گفتند اگر برادران و خویشان ما به سفر نرته و یا به جنگ حاضر نمی شدند به چنگ مرگ نمی افتادند. این آرزوهای باطل را خدا حسرت آنان قرار خواهد داد و خداست که حیات بخشد و بمیراند و به هر چه کنید آگاه است.

• از جوانان عزیز خواستارم جوانمردانه و با همتی بلند پیروی از مسادل اسلامی کنند. از کودکان و نوجوانان خواستارم بیشتر تحصیل کنند و به بزرگترها سلام و احترام کنند و از امت حزب الله تقاضا دارم همیشه در صحنه حاضر باشتد.

• از خداوند بزرگ همیشه سپاس گفتم که چنین پدر و مادری به ما عنایت فرمود و همیشه من دعاگوی شما بودم. از شما التماس دارم که از محضر خداوند عزیز برای من طلب مغفرت کنید.

درباره sorkhe.net

انجمن رسالت قلم سرخه یکی از فعال ترین سازمانهای مردم نهاد در بیش از یک دهه اخیر می باشد.

پیشنهاد می کنیم بخوانید

وصیت نامه جالب یک شهید پولدار

شهید جمالی در وصیت نامه خود علاوه بر اعلام پول هایش اعلام کرد که خمس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *